MyFitness

Esmu 47 gadus jauns, strādāju par šefpavāru viesnīcā un, pat vairs kārtīgi neatceros, trīs vai četrus gadus atpakaļ sāku iet uz MyFitness. Katru gadu uz Jauno gadu teicu, ka sākšu jaunu dzīvi un sākšu iet uz sporta zāli, bet…. gads sākās un apņemšanās arī pazuda.

Nu tā bija vairākus gadus. Atceroties, ka bērnībā un pusaudžu gados esmu izmēģinājis daudzus sporta veidus, tad bija panīkums, līdz aizgāju uz sporta zāli! Un tas reāli ievilka sevī. Vairs nevaru iedomāties savu ikdienu bez sporta aktivitātēm.

Uz MyFitness eju vismaz trīs reizes nedēļā, neskatoties uz to, ka mans darbs arī ir pietiekami fizisks un stundas ir garas, bet tomēr ar prieku eju uz sporta zāli. Kārtīgi sportojot ir pavisam citas emocijas, sajūtas. Protams, arī tas faktors, ka labāk jūties, nometot 15 kg, īpaši neievērojot diētas, ir patīkams.

Veselības stāvoklis, protams, arī uzlabojas, jo, salīdzinājumam, ja kādreiz Siguldā pa trepēm (diezgan ir ko iet kalnā) uzkāpjot augšā domāju, ka beigas ir klāt, tad tagad nav nekādu problēmu uzkāpt.

Fitnesa apmeklējums dod stimulu papildus kāpt uz riteņa un kārtīgi izbraukt pa mežu, uzvilkt skrituļslidas un vairākas stundas skrituļot. Nu principā tas viss ir pateicoties tam sākuma posmam, kad sāku iet uz MyFitness, tas deva diezgan lielu grūdienu būt aktīvam, jo bez visa tā dzīve būtu diezgan vienmuļa, darbs, mājas, darbs, mājas….

Tāpēc silts ieteikums ir pārvarēt slinkumu un būt aktīviem!

Tas ir veselīgi, vēl jo vairāk, tu pats sāc sev patikt, jo dzirdi komplimentus no citiem. Un nevajag teikt, ka nav laika utt., jo atkārtošos – man darbā brīžiem ir jāpavada līdz 14 stundām dienā, ļoti nogurstu, ir ģimene, divi bērni, bet tāpat atrodas laiks aiziet uz sporta zāli, pasportot, un jūtos patiesi laimīgs.

Bērniem arī neļauju pavadīt laiku bezjēdzīgi viedierīcēs, bet būt aktīviem sportojot.

Nepatīkams un skumjš brīdis bija, kad sporta zāles pēc valdības rīkojuma tika aizvērtas, tas bija bēdīgi. Bija jāmeklē veidi, kā sevi aktīvi nodarbināt, jo ziemā bija milzīgs pieprasījums, un vajadzēja ilgas stundas gaidīt rindās pēc slēpēm un pierakstīties uz trasēm, lai vismaz paslēpotu. Bet bija arī atrasti risinājumi – izīrēti skriešanas celiņi, sameklēti daudzfunkcionālie trenažieri utt. Un prieks, kad vasarā viss atkal atsākās! Tāpēc saku paldies, ka dodat man iespēju būt aktīvam un atslēgties no ikdienas rutīnas sportojot!

Sports uzlabo dzīves kvalitāti, veselību! Tāpēc turpināsim būt aktīvi, un MyFitness novēlu ilgus gadus un būt līmenī!

#MYSTORY

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Ieiet

Neesi MyFitness biedrs? Reģistrēties!

Aizmirsāt paroli?