MyFitness

RollShaper masāžas ruļļi palīdz mazināt muskuļu sasprindzinājumu pēc treniņa. Tāpat tas ir arī efektīvs veids kā stimulēt limfātisko sistēmu, palīdzot izvadīt toksīnus no ķermeņa un tādējādi uzlabot vielmaiņu. Masējoties uz RollShaper, vari ieslēgt arī infrasarkano gaismu, kas iekļūst dziļākajos ādas slāņos un palīdz atbrīvot tur nogulsnētos toksīnus. Ievērojot limfas masāžas principus, ir izvēlēta īpaša pozīciju secība.

 

KĀ UZSĀKT?

  1. Nostājies rullim pusē, kur ir ventialors;
  2. Nopīkstini kartiņu;
  3. Ar bultiņu izvēlies sev vēlamo programmu (no 21 līdz 25);
  4. Spied “START”;
  5. Seko līdzi pozīcijām bildē.

Katrā pozīcijā vidēji pavadīsi no 1 min līdz 3 min. Kad pienāks laiks mainīt pozīciju, RollShapers ar skaņas palīdzību Tevi par to informēs.

 

 

 

 

 

Ja nevēlies sekot kādai no augstāk piedāvātajām pozīcijām, tad izvēlies programmu ar numuru  20.  Rullis griezīsies vienā virzienā un varēsi mainīt pozas pēc saviem ieskatiem.

Kopējais laiks – 15  min.

Masāžas ruļļa lietošana nav ieteicama, ja Tev ir akūta iekaisuma slimība (gripa, drudzis), infekcijas slimība (dzelte, tuberkuloze utt.), ādas un / vai veneriskas slimības, akūti nervu bojājumi (pēc traumas vai operācijas), svaigas brūces, nesena asiņošana, asiņošanas risks, audzēji / aizdomas par audzēju, vairogdziedzera slimības, afektīvie psihiskie stāvokļi (dusmas, stress, neirostēnija, mutisms), akūta nieru mazspēja, akūta aknu mazspēja, aborts, akūta trauma (lūzums, smadzeņu satricinājums, plīsums) izteiktas dzimumzīmes vai zilumi masāžas zonā, akūta sirds mazspēja (aritmija, sirdslēkme, vārstuļu sirds slimība, miokardīts), augsts, nestabils asinsspiediens, varikozas vēnas vai vēnu iekaisums masāžas zonā.

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Ieiet

Neesi MyFitness biedrs? Reģistrēties!

Aizmirsāt paroli?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?