MyFitness

MyFitness iesniedzis pieprasījumu atzīt 12.septembri par vispasaules “Gym Day” jeb “Sporta klubu dienu”

 

Domājot par sabiedrības fizisko un mentālo veselību, stipru imūnsistēmu, kā arī veicinātu interesi par regulārām fiziskām aktivitātēm, “MyFitness” ir iesniedzis pieprasījumu 12.septembri atzīt par vispasaules “Gym Day” jeb “Sporta klubu dienu” kā oficiāli atzīmējamu dienu un turpmāk to atzīmēt katru gadu, popularizējot fizisko aktivitāšu nepieciešamību.

Nav noslēpums, ka fiziskās aktivitātes pozitīvi ietekmē mūsu sirdi, ķermeni un prātu, un tām vajadzētu būt saskaņā ar Pasaules Veselības organizācijas (PVO) ieteikumu pieaugušajiem – 150-300 minūtes mērenu fizisku aktivitāšu nedēļā, vidēji 30 minūtes dienā. Taču skaidrs un saprotams ir arī tas, ka steidzīgajā mūsdienu cilvēka ikdienā pietrūkst laika un motivācijas pievērsties regulārām fiziskām aktivitātēm pat tad, ja ir visas zināšanas par to labvēlīgo ietekmi.

Pēdējie pieejamie pētījumi* liecina, ka Latvijā palielināts ķermeņa svars ir vairāk nekā pusei pieaugušo (58,7%) – liekais svars ir 34,6% iedzīvotāju, aptaukošanās – 24,1%. Liekais svars ir impulss ne tikai sirds un asinsvadu slimībām, bet arī liels slogs locītavām, kas tādā veidā ātrāk nolietojas un samazina indivīda iespējas uz pilnvērtīgu, aktīvu ikdienu.

Una Pirktiņa, “MyFitness” Latvija treneru vadītāja, kuras paspārnē ir vairāk kā 100 jaudīgi treneri uzsver: “Mēs –  “MyFitness” turpinām pieturēties pie savas misijas – iedvesmot, motivēt un atbalstīt cilvēkus, kas vēlas savu ikdienu padarīt aktīvāku un veselīgāku. Mums ir svarīgi, ka sabiedrība kurā dzīvojam  ir vesela, stipra, fiziski aktīva un laimīga.”

Pirmo reizi Latvijā šī gada 12.septembrī tiks atzīmēta vispasaules “Gym Day” jeb “Sporta klubu diena. Par godu šim notikumam VISI 13 “MyFitness” klubi 12.septembrī būs pieejami bez maksas. Tāpat arī no plkst. 8:00 līdz 13:00 pie “MyFitness” Bolero Lielirbes ielā 27 norisināsies akcija, kuras laikā vairāki treneri 4m augstumā soļos pa skrejceliņu 5h bez pārtraukuma, tādā veidā simbolizējot un atbalstot katra cilvēka pirmos soļus veselīga dzīvesveida virzienā. Ikviens ir aicināts pievienoties GymDay (Sporta klubu dienā) un dalīties ar savu pieredzi sociālajos tīklos, izmantojot #GymDay.

*2018.gada SPKC pētījums par Latvijas iedzīvotāju veselību ietekmējošiem paradumiem.

 

Kas iekļauts apmeklējumā?

Apmeklējumā iekļauts trenažieru zāles apmeklējums, grupu nodarbības apmeklējums, saunas apmeklējums. Pieteikšanās grupu nodarbībām vienas reizes apmeklējuma gadījumā nav paredzēta, tā ir iespējama sporta kluba apmeklējuma laikā (ja ir pieejama brīva vieta nodarbībā). Apmeklējuma laikā administratoram jāuzrāda personas apliecinošs dokuments ( Pase vai ID).

Uz tikšanos treniņos!

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Ieiet

Neesi MyFitness biedrs? Reģistrēties!

Aizmirsāt paroli?