MyFitness

Pasākumā būs dažādu aktivitāšu veidi, kas nav vērsti tikai uz fitnesa uzdevumiem. Būs daudz uzdevumi, kuros jāizmanto komandas savstarpējā sadarbošanās, atjautība, ātrums, veiklība, prāta spējas, balanss.

Idejiski uzdevumu apraksti:

“BIZES SIEŠANA” – katrs komandas dalībnieks tur vienu virves galu. Pēc iespējas ātrākā laikā, neatlaižot rokas no virves ir jāsapin liela bize.

“MĪNU LAUKS” – Diviem dalībniekiem tiks aizsietas acis un nostāsies viens aiz otra vilcieniņā. Trešais komandas biedrs stāstīs, kur jāiet ”neredzīgajiem” biedriem, lai izvairītos no mīnām.

“TRIATLONS” – katrs komandas dalībnieks ieņem vienu no trim trenažieriem – airēšanas, skriešanas un velo trenažieris. Pēc starta signāla katrs dalībnieks maksimāli ātrāk veic- noairēt, noskriet, nomīties – trenera piešķirto distanci. Tiklīdz tas izdarīts, tad dalībnieks iet pie nākamā trenažiera. Tādā veidā katrs dalībnieks veic noteiktu distanci  uz katra no trenažiera.

“NEPAREDZAMAIS GĀJIENS” – divi dalībnieki starp muguram turot lielo fitnesa bumbu noiet konkrētu distanci. Tad viens no dalībniekiem ar trešo dalībnieku, starp galvām turot garo rulli četrrāpus pieveic nākamo distanci. Stafetes noslēgumā visi iekāpj ”tribiksī” un noiet konkrētu distanci.

“PIRAMĪDA” – komandas dalībnieks katrs tur vienu virves pavedienu, tikai ar šo virvju palīdzību no glāzītem būs jāsaceļ piramīda pēc numerācijas.

“VASARAS NAKTS” – uz ātrumu jāsaliek telts.

“TEAMWORK” – fitnesa stafete.

“SALAUZTAIS VOLEJBOLS” – ierobežotā teritorijā maksimāli ilgāk gaisā jānotur ‘nepareizā’ volejbola bumba.

“TEIKUMS” – pēc starta komandas, dalībnieks katrs sāks griezties ap savu rullonu. Kad treneris pateiks STOP, dalībnieki apstājas un no burtiem, kurus iedos treneri, būs jāsaliek teikums.

“CEĻŠ” – komandas biedri viens otram būvēs ceļu no dažādām lietām un katrs pēc kārtas ar noteiktām trenera norādēm pārvarēs šos ceļus.

“LAIMES RATS” – katrs komandas biedrs vienreiz uzgriezīs laimes ratu, tādā veidā sastādot savu mazo treniņu rutīnu – tas uz kontroles laiku būs arī jāizpilda.

“BALANSĒŠANA” – visa komanda izskrien mini šķērsļu trasi un galā ir jānobalansē horizontālās šūpoles paralēli zemei un jānotur šādā pozā 3 sekundes.

“IZLAUŠANĀS” – komanda savus telefonus iedos trenerim. Treneris aizsies visai komandai acis, iedos mazu lukturīti un ievedīs kastē, kura tiks aizslēgta. Pēc trenera signāla, dalībnieki atsies vaļā apsējus un meklēs uzdevumus. Uzdevumu atrisinājums veidos atslēgas kodu, ar kuras palīdzību komanda tiks ārā.

u.c. aktivitātes.

 

 

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Ieiet

Neesi MyFitness biedrs? Reģistrēties!

Aizmirsāt paroli?