MyFitness

Trainings

  • Grupu nodarbības

  • Body&Mind

  • Sauna

  • Privātie treniņi

  • Trenažieru zāle

  • Spinning

Barona Centrs 

Sporta klubs slēgts no 01.01.2023.

Sporta klubs  atrodas  t/c Barona Centrs 3.stāvā. Sporta kluba kopējā platība ir gandrīz 1700 kvadrātmetri.  Plašā trenažieru zāle, kurā ierīkota arī funkcionālo treniņu zona.  Sporta klubā ir divas grupu nodarbību zāles, kurās tiek aizvadītas gan kardio, gan spēka, gan body&mind nodarbības. Azartiskākiem apmeklētājiem noteikti iesakām uzspēlēt galda tenisu. Pēc treniņa ikviens ir aicināts relaksēties saunā. Kad būsiet klubā, paveriet acis uz augšu, jo visu klubu no augšas ieskauj brīnišķīgs stikla kupols!

Piesakies ķermeņa pārbaudei

Ķermeņa pārbaudi veic privātais treneris uz Jawon ierīces. Jawon rezultāti sniedz skaidru priekštatu par ķermeņa uzbūves rādītājiem, kas tiks papildināti ar trenera komentāriem, rezultātā pozitīvi iedvesmojot turpmākajiem treniņiem un sabalansētam uzturam.

gym abc

Pirmie soļi trenažieru zālē bez uztraukuma

Apmeklē Gym ABC grupu nodarbību!

Privātie treniņi

Mums katram ir savs sportiskais mērķis un vēlmes, ko gribam panākt ar treniņu palīdzību! Privātais Treneris ir atslēga uz ātrāku un efektīvāku mērķu sasniegšanu!

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Ieiet

Neesi MyFitness biedrs? Reģistrēties!

Aizmirsāt paroli?