MyFitness

  1. Zero To Hero Challenge”  ir digitālo zīmogu izaicinājums, kurā var iesaistīties ikviens MyFitness biedrs, kam ir aktīvs biedra līgums par kādu no abonementa veidiem, vai arī izmanto sporta klubu uz Perioda kartes pamata. Kampaņas periods: 19.12.22. līdz 05.02.2023.
  2.  Atsevišķa reģistrācija šim izaicinājumam nav nepieciešama, tā notiek automātiski. Dalība izaicinājumā nav obligāta.
  3. Izaicinājumā nevar iesaistīties biedri, kuriem ir jauniešu abonements.
  4. Izaicinājumā nevar piedalīties MyFitness darbinieki.
  5. Izaicinājuma ietvaros dalībniekiem ir jāizpilda vismaz 12 uzdevumi no 15 piedāvātajiem uzdevumiem.
  6. Izpildot izaicinājumu, dalībnieks 24h laikā saņems apsveikuma e-pastu. E-pastā uzrādīts dāvanas kods, kas jāuzrāda administratoram, lai saņemtu dāvanu – Dobeles Dzirnavnieks 4 ātri pagatavojamās putras. Dāvanu iespējams izņemt līdz 19.02.2023.
  7. Visi dalībnieki, kas apmeklējuši vismaz 12  izaicinājuma treniņus, piedalīsies izspēlē par papildus 10 SUPERBALVĀM no Dobeles dzirnavnieks. Izlozes rezultātus publicēsim 09.02.2023, tāpat ar veiksminiekiem sazināsimies e-pasta veidā.
  8. Uzdevums netiek ieskaitīts kā izpildīts sekojošos gadījumos – ja biedrs nav veicis rezervāciju uz treniņu, ja biedrs nokavē treniņu, ja biedrs nav reģistrējis savu apmeklējumu skārienjutīgajā ekrānā. Uzdevumus, kas augstāk minēto iemeslu dēļ nav tikuši ieskaitīti, nav iespējams pievienot sistēmā manuāli.
  9. “Zero To Hero Challenge” informācija par izpildītajiem uzdevumiem apskatāma biedra zonā. Informācija atjaunojas 24 h laikā.
  10. Piedalīties izaicinājumā periodā no 19.12.22. līdz 05.02.2023. var vienu reizi.
  11. Izaicinājumā saņemto balvu nav iespējams apmainīt pret naudu.
  12. Dāvanu skaits ir ierobežots. Dāvanas veids var mainīties.
  13. Klubam ir tiesības neizsniegt dāvanu, ja tiek konstatēts, ka dalībnieks nav apmeklējis konkrētās nodarbības vai izaicinājums nav veikts godprātīgi.

<<<ATPAKAĻ

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Ieiet

Neesi MyFitness biedrs? Reģistrēties!

Aizmirsāt paroli?