MyFitness

MyFitness Barona Centrs sporta kluba 5.dzimšanas dienas svētku ietvaros sveicām mūsu aktīvākos kluba biedrus!

Aleksejs Korabo gada laikā aizvadījis 281 treniņus!

Lūdzu, nedaudz raksturojiet sevi. Ar ko nodarbojaties, kādi ir Jūsu vaļasprieki, kā atpūšaties un, kādu vietu Jūsu dzīvē ieņem sportiskās aktivitātes?

Man ir 32 gadi. Strādāju IT jomā, bet brīvajā laikā interesējos par psiholoģiju un filozofiju. Bet atpūšos es sporta zālē! 🙂 Ja ārā ir labvēlīgi laikapstākļi, tad ļoti labprāt aizvadu kādas fiziskas aktivitātes ārā.

Vai vienmēr esat bijis aktīva dzīvesveida piekritējs?

Agrāk nejutu nekādu patiku pret sportu. Arī skolas laikā sporta stundas apmeklēju nelabprāt. Brīdī, kad sapratu, ka ķermenis ir palicis pavisam vājš un nespēju pat vienu reizi izpildīt pievilkšanos, tad sapratu, ka kaut kas ir jāmaina. Tagad jau sports ir ikdiena un nevaru bez tā iedomāties savu dzīvi.

Kurš ir Jūsu iecienītākais MyFitness sporta klubs? Kāpēc?

Apmeklēju MyFitness jau gandrīz 2 gadus. Visiecienītākais ir Barona Centrs, jo pēc lokācijas tas man ir visērtākais. Esmu arī pie tā pieradis.

Kāpēc izvēlaties tieši mūsu sporta klubu tīklu?

MyFitness izvēlos, jo ir visērtākais klubu tīkls. Vienmēr pa ceļam, lai kur arī es atrastos. To uzskatu par vislielāko plusu!

Kā Jūs spējat apvienot treniņus ar citiem ikdienas darbiem un pienākumiem?

Kā jau teicu, fiziskās aktivitates ieņem lielu lomu manā dzīvē, tāpēc atrast tam laiku nav problēma, tas jau kļuvis par dzīvesveidu. Sports palīdz man atpūsties gan fiziski, gan garīgi. Protams, cenšos neaiziet fanātismā, jo viss ir labs, kas ar mēru. Bet jāsaka, ka pakārtoju dzīvi tā, lai treniņus vienmēr sanāktu apmeklēt.

Ar kādiem argumentiem Jūs pārliecinātu savu draugu – nesportistu – pievērsties fiziskām aktivitātēm?

Cilvēkam ir nepieciešama kustība un fiziskās aktivitātes ik dienu, lai justos labi! Ķermenis alkst pēc slodzes. Viens ir skaidrs – sēžot dīvānā ar čipsu paku nekur tālu netiksim!

 


Lepojamies ar mūsu biedriem. Paldies, Aleksej, ka padalījāties savā stāstā ar mums!

Uz tikšanos treniņos!

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Ieiet

Neesi MyFitness biedrs? Reģistrēties!

Aizmirsāt paroli?