MyFitness

Treniņa programma piemērota ikvienam, kurš vēlas samazināt ķermeņa tauku masu , tonizēt muskulatūru un uzlabot pašsajūtu. Treniņos paredzēta izmantot HIIT treniņu sistēmu, sadalot to trīs dažādos sagatavotības līmeņos, līdz ar to, treniņi būs piemēroti jebkuram – gan iesācējam, gan klientam ar pieredzi. HIIT treniņmetodē miksējas  kardiovingrinājumi ar spēka vingrinājumiem, izmantojot savu ķermeņa masu un brīvos svarus. Šie treniņi jūs padarīs spēcīgākus, balansētākus , atlētiskākus un kustīgākus. Treniņu programma paredzēta gan sievietēm, gan vīriešiem.

  • pareiza vingrinājumu izpildes tehnika
  • tauku masas samazināšana
  • uzlabota sirdsdarbība, vielmaiņa un  pāšsajūta
  • pēctreniņa tauku dedzinošs process
  • individuāla pieeja katram, treniņu daudzveidība un nemitīga motivēšana
  • treniņu daudzveidība

Treniņu periods: grupa tiek komplektēta (7 nedēļas – 14 treniņi)

Treniņi notiek: Pirmdienās un trešdienās MyFitness Olimpia plkst. 18:00  un MyFitness Bolero  plkst. 8:00

Dalības maksa Fitnesa programmā: 84,00 EUR (iekļauti 7 treniņi)

Piesakies, rakstot e-pastu Ievai:  ievasoka78@gmail.com Ja kāds no treniņiem netiek apmeklēts, naudas kompensācija netiek piemērota, taču treneris sniedz ieskatu par to, kā  konkrēto treniņu veikt patstāvīgi.

Dalības maksa par programmu 7 nedēļu garumā ir 168 EUR. Maksājums par dalību programmā jāveic uz vietas sporta klubā. Maksājumu var veikt divās daļās: 2 x 84 EUR, attiecīgi viens treniņš izmaksā 12 EUR. Pirmais maksājums jāveic, reģistrējoties programmai, otrais maksājums jāveic pēc 3.nedēļas.

Ikvienam dalībniekam, kurš reģistrējas Fitnesa programmai, dāvanā ir 2x “Ķermeņa uzbūves analīzes” kuponi. Programmas laikā ikviens dalībnieks saņems individuālus uztura un treniņu padomus.padomus.

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Aizmirsāt paroli?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?