MyFitness

Atved draugu uz MyFitness!

MyFitness Draugu kampaņas noteikumi:

  • Kampaņas periods: 12.02.2018 – 25.02.2018.
  • MyFitness Draugu kampaņā dalību var ņemt visi MyFitness biedri, kam ir aktīvs MyFitness abonements. Turpmāk – biedri.
  • Kampaņā nevar piedalīties MyFitness perioda karšu īpašnieki.
  • Reģistrācija jāveic kampaņas perioda laikā ( 12.02.2018 – 25.02.2018). Jaunā biedra līguma stāšanās spēkā var tikt novirzīta maksimums 7 dienas uz priekšu.
  • Kampaņas ietvaros ir iespēja reģistrēties tiešsaitē www.myfitness.lv vai klubā uz vietas.
  • Ja reģistrācija tiek veikta tiešsaitē, tad reģistrācijas procesā jāievada ieteicēja ( esošā MyFitness biedra) personas kods.
  • Ja reģistrācija tiek veikta klubā uz vietas, tad klubā jāierodas gan kluba biedram, gan draugam, kurš vēlas kļūt par MyFitness biedru.
  • MyFitness biedra atvesto draugu skaits netiek ierobežots.
  • Visiem jaunajiem biedriem šīs kampaņas ietvaros pienākas bezmaksas reģistrācija un MyFitness sporta soma dāvanā.*

*MyFitness sporta somu skaits ir ierobežotā daudzumā. MyFitness patur tiesības kampaņas laikā mainīt dāvanas veidu uz citu MyFitness produktu.

  • Jaunais biedrs dāvanu saņem pirmā sporta kluba apmeklējuma laikā.
  • Visiem MyFitness biedriem, kas kampaņas periodā atved draugu, kurš veic reģistrāciju, pienākas Ķermeņa Uzbūves analīzes kupons.
  • Saņemot klubā biļeti par Ķermeņa Uzbūves analīzi, tā jāapmaina pret Ķermeņa Uzbūves analīzes kuponu, kura derīguma termiņš ir līdz 31.12.2018.
  • MyFitness biedrs, kurš atvedis draugu, dāvanu saņem pirmā sporta kluba apmeklējuma laikā uzreiz pēc drauga pirmā sporta kluba apmeklējuma.
  • Esošajam MyFitness biedram dāvana jāizņem līdz 05.03. 2018.
  • Atlaides nesummējas.

 

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Aizmirsāt paroli?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?