MyFitness

Līdz pasākumam

2021.gada datums tiks paziņots!

MyFitness Madness Race 2021 Lucavsalas dienvidu daļā.

 

MyFitness Madness Race ir mākslīgo šķēršlu skrējiens. kas  ieguvis lielu popularitāti gan Latvijā, gan Igaunijā. Skrējiens Latvijā notiek jau trešo gadu.

MyFitness Madness Race piedāvā dalībniekiem gan izklaidi, gan izaicinājumus, kuru pārvarēšanai būs nepieciešama neliela piepūle, bet gandarījums finišā būs neatsverama balva!

Madness Race  individuālās distances:

  • Madness Race  4km distance – distancē būs jāpieveic 30 dažādu grūtību un lieluma mākslīgie šķēršļi. Šī distance piemērota ikvienam – gan iesācējiem, kas sportiskās gaitas uzsākuši pavisam nesen, gan arī pieredzējušiem sportistiem, kuri vēlas pacīnīties par godalgotām vietām.
  • Madness Race 6km distance  – sastāv no 4km distances + 2km distance ar  grūtākās pakāpes šķēršļiem. Šo distanci iesakām sportistiem, kas apzinājuši savas spējas līdzīgos skrējienos un ir gatavi sevi īpaši izaicināt.
  • Madness Race KIDS – 1km distance bērniem vecumā no 7 līdz 13 gadu vecumam.  Distanci bērns veic kopā ar vienu no vecākiem vai aizbildni.

Madness Race komandu distances:

  • Madness Race  4km distance – distancē būs jāpieveic 30 dažādu grūtību un lieluma mākslīgie šķēršļi. Šī distance piemērota komandām , kurās ir gan iesācēji, kas sportiskās gaitas uzsākuši pavisam nesen, gan arī pieredzējuši sportistu komandām, kuras vēlas pacīnīties par godalgotām vietām.
  • Madness Race 6km distance  – sastāv no 4km distances + 2km distance ar  grūtākās pakāpes šķēršļiem. Šo distanci iesakām komandām, kas apzinājušas savas spējas līdzīgos skrējienos un ir gatavas sevi īpaši izaicināt.

 

Arī šogad pasākuma ietvaros skatītāji varēs sekot līdzi un atbalstīt skrējējus turpat pie trases. Tāpat pasākumā ikviens varēs ieturēt maltīti un baudīt dzērienus. Būs aktivitātes arī pašiem mazākajiem. Un, ja ir skatuve un mikrofoni, tad arī tur kaut kam ir jābūt! 🙂

Dalībniekiem būs dažādi starta laiki, lai izvairītos no drūzmēšanās pie šķēršļiem.

Individuālie un komandu starta laiki tiks izziņoti 2 nedēļas pirms pasākuma. Skrējiena numurus būs iespēja izņemt pasākuma dienā Reģistrācijas teltī.

Ieskaties MyFitness Madness Race 2019.gada pasākuma GALERIJĀ>>>

Sportiska piezīme – aicinām uz pasākumu ierasties kājām, vai velosipēdu.

 

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Ieiet

Neesi MyFitness biedrs? Reģistrēties!

Aizmirsāt paroli?