MyFitness

10.martā

Arēnā Rīga

Latvijā lielākais fitnesa notikums – NTC Day sadarbībā ar MyFitness, 10.martā rībinās Arēnu Rīgu.

Mums apkārt ir tik daudz cilvēku, kas mūs iedvesmo, dažkārt mēs paši esam citu iedvesmas personas, dažkārt mūs iedvesmo lietas un notikumi. Tāpēc ir labi būt aktīvam, skatīties, meklēt, piedalīties un radīt. Un kā gan aukstajā laikā vislabāk sevi motivēt turpināt sportiskās aktivitātes, ja ne ar skaidri nospraustu mērķi nākotnē? Turpini treniņus, lai ar 100% enerģijas lādiņu varētu iesaistīties  gada grandiozajā fitnesa pasākumā – Nike Training Day, kas norisināsies 10.martā, Arēna Rīga plašajās telpās, vienuviet pulcējot vairāk kā 1200 fitnesa entuziastus no visiem Latvijas reģioniem.

Pasākumā kā sievietēm, tā vīriešiem būs iespēja piedalīties muskuļu atslābinošās un augstas intensitātes treniņos. Šogad piedāvājumu klāsts būs vēl plašāks, kur ikviens varēs izmēģināt savus spēkus  funkcionālajos, NTC, TRX, Spinning Class, cīņu nodarbībās, kā arī nomierinošajās jogas un deju nodarbībās.

Ļauj 10.marta sestdienai būt citādai – trenēsim muskuļus, priecēsim sirdis un uzmundrināsim prātus!

Biļetes par labāko cenu – 12 EUR vari iegādāties visos MyFitness sporta klubos vai tiešsaistē caur SPORTLAT datu bāzi.

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Ieiet

Neesi MyFitness biedrs? Reģistrēties!

Aizmirsāt paroli?