MyFitness

Mans vārds ir Jānis un šis ir mans #mystory!

Mans ikdienas darbs ir saistīts ar iedvesmošanu un motivāciju, jo esmu skolotājs, kurš jauniešiem māca komunikācijas prasmes. Man ļoti patīk skolotāja darbs, jo šajā darbā līdzīgi kā sportā var redzēt sasniegtos rezultātus un izaugsmi. Savukārt, ja ir runa par mani un  sportu, tad pats sevi es nespēju motivēt. Tieši tāpēc man bija nepieciešams sporta klubs, kur ir draudzīga atmosfēra un lieliska treneru komanda, kas spēj iedvesmot.

Ar katru reizi, kad apmeklēju sporta zāli es jūtu, ka manī ir vairāk enerģijas.

Neskatoties uz to, ka stunda grupu nodarbībā citreiz ir kā mūžība, kur sviedri tek un liekas, ka tu nespēj vairs pietupties vai palekties… bet tad izdzirdi trenera motivējošo balsi un ritmisko mūziku, kas dod tev otro elpu, jo saproti, ka tavi liekie kilogrami, lai gan ļoti lēni, bet pazūd.

Un ikreiz atnākot uz treniņu ir prieks satikt pozitīvus cilvēkus, kas mīl to, ko dara un tas iedvesmo mani. Tas ir nebeidzamais motivācijas aplis, kurā esmu priecīgs, ka esmu iekļuvis, lai beidzot atgūtu formu.

Es šobrīd aktīvi apmeklēju grupu nodarbības dažādos MyFitness klubos, kas man ir ļoti ērti, jo darbs man ir Juglā un tad pēc darba Alfā varu atgūt enerģiju. Kad ir brīvas dienas, tad labprāt iegriežos Bolero vai Galleria Riga – šis ir arī labs veids atrast savus treneru favorītus, jo visi ir profesionāļi, bet katram ir savas stiprās puses un tādejādi neveidojas rutīna.

#MYSTORY

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Ieiet

Neesi MyFitness biedrs? Reģistrēties!

Aizmirsāt paroli?