MyFitness

Esi MyFitness kluba biedrs? Izmanto iespēju!

Uzdāvini 5 bezmaksas apmeklējumus draugiem!

Vienam draugam 5 bezmaksas apmeklējumi, vai 5 draugiem pa vienam bezmaksas apmeklējumam– izvēle paliek Tavā ziņā!

 

 

PAPILDUS IEGUVUMS

  • Visi kluba biedri, kas atvedīs draugus uz klubu kampaņas laikā, piedalās izlozē par 50 EUR dāvanu karti no MyFitness. MyFitness dāvanu karte derīga produktu iegādei MyFitness klubos. Dāvanu karte jāiztrērē vienā pirkuma reizē.

Apsveicam! Matīss Uškāns, Jūs esat laimējis 50 EUR dāvanu karti.

  • Visi draugi, kas būs apmeklējuši sporta klubu šīs kampaņas ietvaros, piedalīsies 30-dienu perioda kartes izlozē.

Apsveicam! Baiba Knosteberga-Stare, Jūs esat laimējusi 30-dienu perioda karti.

  • Uzvarētāji tiks publicēti MyFitness mājas lapā 21.02.2020, kā arī MyFitness pārstāvji ar uzvarētājiem sazināsies personīgi.
  • Uzvarētājiem dāvanu kartes jāizņem līdz 29.02.2020.

 

KAMPAŅAS NOTEIKUMI

  • Kampaņa notiek visos MyFitness sporta klubos Rīgā.
  • Kampaņā piedalās visi MyFitness biedri, kuriem ir aktīvs abonements, vai kuriem ir aktīvas perioda kartes.
  • Bezmaksas apmeklējumus kluba biedrs saņem brīdī, kad reģistrē savu apmeklējumu sporta klubā pie skārienjutīgā ekrāna.
  • Biedrs bezmaksas apmeklējuma biļetes var izņemt līdz 10.02.2020.
  • Bezmaksas apmeklējuma biļetes var izmantot līdz 16.02.2020.
  • Bezmaksas apmeklējuma biļeti nedrīkst izmantot pats biedrs.
  • MyFitness biedriem nav pienākums apmeklēt sporta klubu kopā ar draugu. Draugi ar bezmaksas apmeklējuma biļeti var doties apmeklēt sporta klubu individuāli sev ērtā laikā.
  • Ar bezmaksas apmeklējuma biļeti nevar veikt rezervāciju uz grupu nodarbībām, bet var apmeklēt, ja grupu nodarbībā ir brīvas vietas.
  • Kopā ar bezmaksas apmeklējuma biļeti jāuzrāda arī personas apliecinošs dokuments.

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Aizmirsāt paroli?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?